Espai Solidari


CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA USADA, CALÇAT, MANTES
I PRODUCTES TÈXTILS DE QUALSEVOL CLASSE

Benvolguts pares,

Fundació d’Asistencia a l’Educació GLORR, inicia un nou projecte de desenvolupament en els centres educatius de tot el territori nacional, assistint als menors i les famílies que es troben en una situació de precarietat econòmica o d’exclusió social. A l’efecte, esperem dur a terme programes d’atorgament de beques a l’estudi, ajudes per a l’adquisició de material escolar, beques de menjador i beques per el transport; així com el lliurament directe de roba de vestuari obtingut mitjançant les campanyes de recollida de roba usada. El nostre objectiu és que la situació econòmica que pateixen aquestes famílies, no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral que necessiten aquests menors.

D’altra banda, Fundació GLORR col·labora amb l’organització no governamental Global Humanitaria, que duu a terme projectes de desenvolupament en diversos països del món.

Us convidem a formar part del nostre projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes...) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al vostre centre educatiu.

 Us preguem que tingueu en compte la data prevista de recollida, el 18 de novembre, que apareix en el cartell de l’escola.

Per a més informació, podeu consultar la nostra pàgina www.glorr.org

L’equip de GLORR us agraeix la vostra col·laboració.


--------------------------------------------------------

Al vetíbul de l'escola  fa dies que hi hem posat unes capses per a recollir taps de plàstic. Es tracta de recolzar una iniciativa solidària que ens han fet arribat, a favor de un grup de famílies amb fills i filles amb malalties rares.

Per tal de poder ajudar a que aquestes malalties s'investiguin i aquestes famílies puguin tirar endevant, l'escola Ninot s'afageix a la causa i us demanem la vostra col·laboració.


Moltes gràciesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada