dilluns, 9 de juliol del 2012

Festa fi de curs

Un altre curs ha finalitzat i els més grans de l'escola comencen una nova etapa, arriba l'hora dels acomiadaments. 
Molts d'ells formen part de la llar d'Infants Ninot des de ben petits, els hem vist donar les seves primeres pases, dir les seves primeres paraules... a tots els hem vist crèixer.

Quina millor manera de dir adéu que amb un gran festa!

El dia 6 de Juliol a la tarda l'escola es va convertir en un teatre al més pur estil "Bolliwood" on Cuiners i Pintors van pujar al escenari per deixar-nos a tots bocabadats amb la seva actuació.

 






El pati va quedar molt ben guarnit amb elefants fets pels infants.



A més, també ens va visitar el Perico nas de mico, un pallasso molt divertit que va fer jocs de màgia per la classe de grangers i bombers mentre que els grans es preparàven pel festival.


 
Un cop van actuar els grans, el Perico nas de mico va continuar el seu número amb tots, grans, petits i les seves famílies.









Des de la Llar volem donar les gràcies a totes les famílies per la col·laboració i la participació que van tenir, i no només el dia de la festa sinó durant tot el curs. 
Volem agraïr especialment a la comissió de famílies la seva implicació i les seves ganes de fer. 
Durant tot el curs han aportat nous reptes i idees que han fet que petits i grans s'ho passin pipa!




I com no, agraïr a tot l'equip de la Llar d'infants Ninot la seva tasca, que dia rera dia amb molta il·lusió, ganes i professionalitat pretenen aconseguir que els infants aprenguin, vivenciïn i gaudeixin dins de la nostra escola.





No volem dir adéu sinó FINS AVIAT!!!



4 comentaris:

  1. Estic molt orgullosa de formar part d'aquesta escola i tenir un equip com el que som. Noies cada cop ens superem més. Gracies també als pares/mares per tenir aquests fills/es tan meravillosos que ens fan tenir ganes de festa i del que vingu.
    (Rosa).

    ResponElimina
  2. Que be ho vam passar tant petits com grans ¡!
    Moltes gràcies famílies

    ResponElimina
  3. Com a família que ens hem incorporat a l'escola aquest curs, estem encantats de que en Pol creixi en un ambient tan actiu, alegre i carinyós. Moltes gràcies i felicitats per la feina que heu fet, tant les educadores com les comissions!!!!

    ResponElimina
  4. Va ser una tarda genial!!! Gracies a l'escola per la festa, gracies a les educadores per ser com són; ha sigut meravellós que el nostre fill hagi passat els seus dos primers anys amb vosaltres, ha sigut una experiència molt enriquidora i inolvidable!!!!

    NINOT FOREVER!!!

    ResponElimina