dijous, 27 de setembre de 2012

Per què descobrir és gaudir, i així si que es divertit aprendre!!!


Després de dues setmanetes amb l'adaptació habitual pròpia de tots els inicis, els petits i les petites de la Llar d'Infants Ninot ja comencen a conèixer la seva classe, a les seves educadores, el seu entorn més proper... 

Tots plegats comencem a estar una mica més tranquilets i adaptats al nou curs escolar.

Així dons ja podem començar amb la nostra programació!!!

Aquí teniu un petit recull de les coses que fem el dia a dia. Mireu que bé que s´ho passen tan els petits com els més grans!!!

Què divertit es jugar tot aprenent!!

Per què descobrir és gaudir, i així si que es divertit aprendre!!!Juguem amb la panera dels tresors!!!


La panera dels tresors ofereix als infants una varietat molt amplia d'objectes i materials. Aquesta activitat permet que els petits descobreixin i aprenguin a traves dels sentits.


La classe dels bombers s'ho passen molt bé experimentant i manipulant diferents objectes
Els Cuiners fem titelles !!Els titelles a l'etapa infantil són un bon recurs per fer servir a l'aula ja que motiva als petits per seguir el fil conductor dels contes, afavorint l'aprenentatge de nou vocabulari.  També els hi permet inventar-se les seves pròpies històries fomentant així la imaginació.


Un cançoner màgic!!
Es una capsa de cartró gran, decorada, plena d'altres capses més petites i cadascuna amb un objecte diferent amagat; un cargol, una lluna, un sol, una nina...

Quan les anem obrint... Sorpresa!! Cada objecte està relacionat amb una cançó del nostre cançoner i així, a partir de l'objecte,  els infants poden saber quina és la cançó que cantarem.

L’actitud de l’educadora es  imprescindible en aquesta activitat donat que faran sorgir en els infants l'interès, la curiositat i les ganes de saber que ens podem trobar dins de cada capseta. 


Fem un mural per a decorar la nostra classe!!!


Els Pintors hem donat la benvinguda al curs amb un mural per a la nostra classe. 


Ens va quedar un mural molt maco i el vam penjar a la porta de l'escola. Ara ja el tenim a la classe per a tothom que el vulgui veure!Les activitats plàstiques donen llibertat als infants per a crear i plasmar tot allò que senten. Mentre pinten expliquen verbalment tot allò que estan representant a través els seus dibuixos.
El fet de crear i  de dibuixar , entre tots, fa que els infants es motivin i deixin volar la seva imaginació.1 comentari:

  1. El mural que varen fer els pintors es molt xulo. A més amb uns colors molt de tardor...Que segueixin pintant els pintors!!!

    ResponElimina