divendres, 4 d’octubre del 2013

Una pinzellada de l'adaptació

L'Inici d'un nou curs és una continuïtat per a molts dels infants però per altres en canvi, és una situació totalment nova, desconeguda i una miqueta difícil d'afrontar... 

És un període on les emocions són molt intenses i no només per als més petits sinó també per als que ja som més grandets, estem tots nerviosos però alhora, molt il·lusionats, sentiments de vegades contradictoris.

Un nou curs és una nova aventura que tot just comença, amb nous reptes, moltes sorpreses per descobrir, noves experiencies, grans esdeveniments, molts amics... i nous aprenentatges!!!

El més important és que els infants s'ho passin bé, juguin, aprenguin... però sobretot el que volem es que estiguin contents i feliços!!

Els primers dies d'escola són dies per jugar amb els amics i les amigues, explicar contes, cantar un munt de cançons, descobrir tots els racons de la classe... són dies en que els infants, mica en mica, es fan a la tornada a l'escola.

"Tot educador ha d'anar obrint un camp de possibilitats i mitjans que ajudin a l'infant a mostrar-se tal és i així afavorir el seu procés evolutiu"


























Què és això de l'adaptació?!?

4 comentaris:

  1. Que macos!!! I aprenen moltes coses....que mes podem demanar??? Un nou curs i moltes noves experiències... Molts petonets!!!

    ResponElimina
  2. Quina passada, com es nota que estàn super bé. Moltes gràcies per fer que els nostres petits/tes estiguin s'ho passin i estiguin tant bé.

    ResponElimina
  3. Adaptación?? el problema de Anael es cuando está en casa!! llama a Pilar a todas horas, a sus compis....
    Es genial ver como disfrutan juntos y el cariño con el que tratáis a nuestros peques.
    Gracias!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Si, s´ho passan pipa i aprenen moltes coses...que més podem demanar??? I les fotos son espectaculars....

    ResponElimina