dimecres, 25 de juliol del 2012

Llar d'infants Ninot acomiada el curs 2011-2012

Un altre curs acaba i a la Llar d'Infants Ninot s'ha vestit de festa per celebrar-ho de la millor manera. 

Hem fet una gran festa!!!

Uns comencen una nova etapa educativa i d'altres continuaran creixent amb nosaltres el curs vinent.

Us desitgem un bon estiu i unes bones vacances!!!

Volem agrair-vos, a les famílies, la vostra participació i col·laboració durant aquest curs. Un curs que no hagués estat el mateix sense les vostres aportacions.

Gràcies també per confiar en nosaltres i deixar-nos compartir amb vosaltres tots els bons moments que els vostres petits i petites ens han donat durant aquest curs. 

A totes les famílies que ens diuen adéu, desitjar-vos lo millor d'aquí en endevant i sobretot convidar-vos a venir a visitar-nos, us trobarem molt a faltar!!

A les famílies que encara continuen amb nosltres un curs més desitjar-lis que gaudeixin de l'estiu amb els seus petites i petites que ens veiem al setembre!

Molts petons i una abraçada!!!








6 comentaris:

  1. Enhorabona per la feina que feu...es un plaer veure tan feliç a la nostra filla a la vostra escola...seguiu pel mateix cami!

    ResponElimina
  2. Es dificil dir adeu a tants moments que hem viscut durant aquest curs, per això prefereixo dir un fins aviat. Avui amb la festa han aflorat molts sentiments ja que ha passat molt ràpid el temps, els nostres infants han crescut i ha arribat el moment de la marxa a una nova etapa escolar, escric aquestes paraules i s'hem fa un nus a la gola, però se que seran igual de feliços que quan han estat amb nosaltres durant aquest temps. Us desitgem el millor i sempre usa portarem als nostres cors.
    Rosa

    ResponElimina
  3. Ja s'ha acabat el curs, que ràpid que ha passat el temps.
    Sembla que va ser ahir quan van entrar tots els pintors i els cuiners per la porta de la classe per primer cop.
    Ha sigut un curs genial on els petits ens han regalat un munt de bons moments, i on tant ells com les educadores hem gaudit moltíssim!!!
    No ens heu de donar les gràcies per res, us les hem de donar nosaltres ja que teniu uns fills que són un sol i els hi desitgem el millor en aquesta nova etapa que comença.

    Gràcies famílies!!!

    Bon estiu, fins sempre... fins aviat!!!!

    ResponElimina
  4. Hola de nuevo!!!
    Voy a “intentar” escribir lo que me transmite dejar a mis niños con vosotras… Ya dejamos a Tristán y fue tan buena la experiencia que repetimos con Anael.
    Por la mañana… siempre con el tiempo justo, llegas a la Ninot con prisas pero… que agradable es que te reciban con tanto cariño y tanta dulzura. Hasta se me olvida que estoy a punto de perder el tren!!! Jajaja. Sandra, eres una chica encantadora!! Es especial ver como coges a Anael, le hablas, la mimas, se nota que la niña se queda encantada contigo.
    Me voy al trabajo super tranquila porque sé que lo que más quiero se queda en BUENAS MANOS. Eva… no tengo palabras para agradecerte lo mucho que cuidas de Anael. Eres toda una madraza y no solo de tu niña! Eres un poquito la madre de cada uno de los niños que tienes y es precioso porque ellos lo perciben y te lo devuelven con creces.
    Rosa!! Cómo me voy a olvidar de ti? Nos hemos visto poquito pero también tienes un rinconcito en el corazón para Anael y te agradezco muchísimo como la has cuidado.
    Pilar, te dejo para la última pero no por eso la menos importante. Tienes una gran suerte con las chicas que tienes, TODAS son adorables! Eres muy buena gente, espero y deseo que todo el mundo conozca tu lado tan humano. Solo agradecerte de todo corazón todo lo que has hecho por nosotros. Doy buena fe de que tienes la guardería más estupenda del mundo!! UN 10 !!!!
    Gracias por todo y hasta el próximo curso, Feliz verano!!

    ResponElimina
  5. Molt bones vacances a totes, us les teniu ben merescudes, i moltes gràcies per aquest primer any de'n Pol a l'escola!

    Bon estiu i fins aviat!!!

    ResponElimina
  6. El meu petit acabat aquest any amb la classe de cuiners i el últim dir va ser molt dur per nosaltres dir-vos adéu. Sabem que comencem una altre etapa pero hem estat tan be amb vosaltres que fa por tornar a començar de nou. Només volem que sapigueu que sou genial, que l'equipatge d'educadores es impresionant, dolces, amables i sobretot molt bones educadores. Us trobarem molt a faltar. Donar les gràcies a la direcció de l'escola per estar sempre a la nostra disposició i ajudar-nos sempre que ho hem necessitat. I no em vui oblidar de la Puri ( la cuinera de l'escola) que tots els matins a primera hora ja comença amb la seva feina sense oblidar- se de saludar a cap nen i/o familia. Puri volem que sàpigues que ets una persona genial i molt humana mai t'oblidarem ( us agrairiem que li diguessin). I per últim molts petons a la Pilar, tens una llar d'infants única, sou únics.

    Molts petons a tots!!!

    Familia del Joel Tomàs rodriguez

    ResponElimina